NASA REKLAMA 


I link za registraciju
http://www.ttmarketing.org/reg.php?ref=664159


Do sada ste primali reklame! I u buducnosti cete takodje!

Sa registracijom na TTMarketing platformu to se neće promeniti. Osim jedne manje razlike. Dobijacete reklame sa podrucja koje Vas interesuje. I za to cete biti i placeni.

 Ako Vam kazemo da oglasivaci potrose mesecno preko 100€ samo za Vasu paznju, tesko cete nam poverovati. Saberite troskove, ako znamo da poneka posiljka u Vašem sanducetu kosta i vise od 50 centi ?

 Koliko su vredni Vasi pogledi na bilbord plakate, citylight poruke? Koliko je vredna Vasa prisutnost pred televizijskim ili radio aparatom? Koliko placaju reklamnu email poruku namenjenu Vama, ili reklamu na desnoj strani Facebook-a ili Googl-a ?

 Koliko kosta reklama u dnevnom casopisu koji ste danas prelistali? Koliko neko placa za svetlecu reklamu iznad prodavnice i koliko energije ona potrosi? Necemo puno pogresiti ako zakljucimo da je neko potrosio vise od 150€ mesecno da Vas o necemu informise.

 Svidja li Vam se ideja, da mi taj novac damo direktno Vama? Najverovatnije ga znate bolje iskoristiti! TTMarketing omogucava bas to! Oglasavac potrosi manje novca za isti efekat, manje zajedno opterećujemo prirodu, korisnik dobije deo razlike u svoj novcanik i moze ga upotrebiti za potrosnju i kupovinu dobara koje treba ili mu se svidjaju .

 Potrosnja raste, proizvodnja raste... Ako Vam se cini dobra ideja da primate manje reklama koje Vas ne zanimaju, a za one koje dobijete, dobijete isplaceno nesto para, onda se registrujte na ovaj link : 


http://www.ttmarketing.org/reg.php?ref=664159