Postovani oglasivaci

Verovatno zelite da povecate prodaju, uciniti robnu marku prepoznatljivijom ili osvojiti deo trzista?
Na pravom ste mjestu !

TTMarketing sistem Vam prosleduje kupce, izabrane po odredenom profilu, koga Vi birate.
Niko nezna bolje od Vas ko su vam korisnici.
Sami izaberite medijum za slanje ( E-mail, baner, SMS, telefonski poziv, javna prezentacija, pisemenu posiljku ili brosuru, TV reklamu...) i profil vasih potencijalnih kupaca. Izaberete broj poruka primerno visini finansijskih sredstava za kampanju, unesite sadrzaj u sledecem trenutku su vasi potencijalni kupci dobilii Vašu poruku.

Ogromna je razlika izmedu poslanih poruka slucajnim, nezainteresovanim i zasicenim primaocima i direktnih poruka osobama, koje bi vas proizvod najvise zanimao, i koji su motivisani da vašu poruku pogledaju do kraja. A to su TTMarketing korisnici. TTMarketing vam daje zainteresovanu publiku za Vase reklamne poruke. Ostalo je vas posao.

Nista lakse!

I nista bolje i ucinkovitije!

Ako tome dodamo, da primaoc moze poruku da dobije tacno tada kad fizicki dolazi do odredjenog mesta ili u tacno odredeno vreme, ucinak je neuporediv u odnosu na tradicionalne metode. 

Broj poruka nije ogranicen na dole (sa kampanjom mozete poceti ako imate 10€ u TTM blagajni), sto moѕe biti resenje i za individualnog korisnika.

Iz sirokog spektra izbora marketinskih metoda, sigurno cete sebi naci najprimereniju. Dali je to elektronska posta, SMS, link/baner, pisemena posiljka, TV ili radio reklama, reklamni telefonski poziv ili anketa, izbor je neogranicen. 

TTMarketing je platforma, koja sve to omogucava. I jos vise.

Budite prepoznatljivi medju vasim konkurentima po originalnom pristupu i upotrebi najsavremenijih TTM rešenja, koja su u svom segmentu vodeжa na svetu. 
Opsti uslovi i pravila upotrebe sistema TTMarketing za oglasivace Svaki registrovan clan TTMarketing sistema moze dati oglas. Uslov za slanje je dovoljno visoko stanje u TTM blagajni korisnika. Stanje u blagajni se moѕe povecati depozitom preko blagajne na sajtu. 

Depozit na TTM blagajni si moze clan u celoti ili u dijelu isplatiti nazad ako nije potrosen 

Oglasavac  placa samo dostavljenu poruku, za sto mu se ispostavlja racun za obracunsko razdoblje za stvarno dostavljene poruke. 

Cene kampanja su objavljene na sajtu bez PDV, koji se ograиuna u racunu glede na stvarno dostavljene poruke i zemlju. 

Oglasivac je po zavrsenoj kampanji obavesten email porukom s statistikom kampanje. 

Za sadrzaj reklamne poruke oblikovno i sadrzajno odgovara iskljucivo oglasivac. TTMarketing nudi orudje za dostup poruke oglasivaca idealnom kupcu. 

Prije samog slanja mora oglasivac upisati PIN, koji mu je stigao na registrovan mobilni telefon zbog autentikacije. Trošak kontrolne SMS poruke tereti oglasivaca. 

TTmarketing ne odgovara za rezultate kampanje, jer je za sadrѕaj poruke i ponudu odgovoran oglasivac.

TTM reklamne kampanje su cenovno daleko jeftinije i uиinkovitije od svih trenutnih marketinskih metoda.

TTMARKETING PRODAJE PROCITANE , A NE POSLANE PORUKE. PROCITANE OD STRANE PROFILIRANIH PRIJEMNIKA.

U TTM marketing sistemu govorimo o USMERENIM PORUKAMA i OPSTIM PORUKAMA.

OPSTE PORUKE nisu usmerene pojedincima koji odgovoraju profilu i zato se ne placa prijemnicima reklama. Posledica je izuzetno povoljna cena od 0,05 do 5 centi po poruci u ovisnosti od tehnologije.

USMERENE REKLAME su posebnost TTM sistema, jer oglasivac placa samo:
- Dostavljene i procitane reklame
- Reklame su dostavljene samo osobama koje odgovaraju profilu zadanom od strane oglasivaca, geografskom polozaju primaoca ili drugim parametrima.
CILJ USMERENI TTMARKETING REKLAMNIH KAMPANJI NIJA SLANJE VELIKOG BROJA PORUKA, NEGO NAJBOLJI OMJER POSLATIH PORUKA I REZULTATA KAMPANJE.

Primjer:
Djeljenje stampanih flajera u postanske sanducice
Najniza cena oblikovanog, stampanog i podeljenog letka u zemljama s nizim standardom je od 5 do 10 centi.
Opste je znano da ih se procita 2-5%.

U najboljem slucaju kosta jedna procitana poruka (5 centi i 5% ) 1€. U nesto slaBijem slucaju (10 centi - 2% ) 5€.
Znaci mozemo zakljuciti da procitan flajer kosta oglasivaca do 1 do 5€.

TTMarketing se moze usporedjivati do trenutka CITANJA reklamne poruke i tu je po cenovniku najmanje 50% jeftiniji od klasicnih flajer reklama.

Ali, ako k tome dodamo još i profiliran krug primaoca, je rezultat najmanje 4 ali i vise desetaka puta bolji - zavisi od primjera.

Potpuno jednak je primjer u slucaju radia, televizije, bilbord plakata, email reklama, casopisnih reklama, s tim da je u tim slucajevima jos teze dokazati prijem reklama od strane prijemnika, nego smo prisiljeno vjerovati podacima ponudjaca oglasnog prostora.

Znaci prednosti TTMarketing oglasavanje su jasne.
1. PLACA SE SAMO DOSTAVLJENA I PROCITANA REKLAMNA PORUKA.
2. PORUKU PRIMAJU OSOBE, KOJE ODGOVARAJU ZAHTEVANOM PROFILU
3. STATISTIKA I ANALIZA SVAKE KAMPANJE NAM OMOGUCAVA PRACENJE, ANALIZU I PLANIRANJE REZULTATA.


Mozete se pridruziti odmah klikom na baner TT Marketinga
BannerFans.com